تبریک سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی تالاسمی و بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج

معاون.درمان. دکتر.احمد.یزدان.پناه روز.جهانی.تالاسمی.بیماری.های.خاص.و.صعب.العلاج

بسمه تعالی

بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به آن دسته از بیماری‌هایی گفته می‌شود که در جامعه عمومیت نداشته و برای درمان آنها شرایطی ویژه‌ای باید فراهم شود. درواقع این بیماری‌ها درمان دائمی ندارند و فرد تا آخر عمر این بیماری ها را خواهد داشت.
براساس تعریف وزارت بهداشت، چهار بیماری تالاسمی، هموفیلی، دیالیز وام اس در زمره بیماران خاص قرار می‌گیرند و درمان این بیماری‌ها به عنوان درمان‌های صعب العلاج به حساب می آید و عوارض بیماری تا پایان عمر همراه بیمار می‌ماند.
بیماری‌های سرطان، ام اس، پیوند کلیه، دیابت، اوتیسم، ای بی را نیز جزو بیماری‌های‌ صعب العلاج دسته‌بندی می‌کنند.
 18اردیبهشت روز جهانی تالاسمی و بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج را بر خدمتگزارانی که در کارزار این ویروس مرگبار خدمت فراموش نشدنی به جامعه سلامت کردند و رخت تندرستی و سلامتی بر تن بیماران پوشاندند تبریک و تهنیت عرض می نمایم. بی شک رضایت خدا بالاترین پاداش برای این تلاش ارزشمند است که بواسطه دعای خیر مردم حاصل می شود.
رضایت خداوند و سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خدای مهربان خواهانم.

دکتر احمد یزدان پناه
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر