نشست بررسی و احصاء مشکلات حوزه درمان شهرستان های دشتی و تنگستان

11 ارديبهشت 1401

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به منظور پیگیری و اولویت بندی مشکلات بیمارستان های زینبیه خورموج و امام حسین (ع) اهرم ، نشست مشترک و سازنده ای با روسای این دو بیمارستان برگزار شد.

دکتر احمد یزدان پناه با مثبت ارزیابی کردن این نشست گفت: در برنامه جامع توسعه معاونت درمان ، ارتقاء زیر ساخت های درمانی شهرستان های دشتی و تنگستان از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار است.

وی افزود: اتمام پروژه های نیمه تمام در بیمارستان زینبیه خورموج از جمله ICU  ، NICU  و بخش اعصاب و روان و در بیمارستان امام حسین(ع) اهرم احداث تصفیه خانه فاضلاب ، پانسیون و تامین بخشی از تجهیزات مورد نیاز در اولویت ما قرار دارد .

سرپرست معاونت درمان خاطر نشان ساخت : این مسائل و مشکلات با نماینده مردم شریف شهرستان های دشتی و تنگستان برای طرح در مجلس مطرح شد .

نشست بررسی و احصا مشکلات حوزه درمان شهرستان های دشتی و  تنگستان با حضور سرپرست معاونت درمان ، مدیران ستادی و روسای بیمارستان ها در سالن جلسات معاونت درمان در مورخه 04/01/1401 برگزار گردید.

تاریخ بروز رسانی:   12 ارديبهشت 1401