در راستای سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری؛
اتاق‌های اختصاصی زایمان طبیعی در بیمارستان‌های استان بوشهر افزایش می یابد

29 فروردين 1401
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) افزایش اتاق‌های اختصاصی زایمان طبیعی (LDR) با حضور همراه در بیمارستان‌های استان بوشهر در دستور کار قرار دارد.

دکتر احمد یزدان‌پناه به روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: امیدواریم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بتوانیم با خوشایند سازی فرآیند زایمان برای اصلاح فرآیندها و ارتقاء کیفیت و ایمنی خدمات درمانی مادران و نوزادان گام‌های مؤثری برداریم.

وی افزود: خوشایند سازی فرآیند زایمان و اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران باردار به شکل ویژه در برنامه جامع درمان استان بوشهر دیده‌ شده است.

دکتر یزدان پناه خاطر نشان ساخت: در حال حاضر 15 اتاق اختصاصی زایمان طبیعی با حضور همراه در بیمارستان‌های استان وجود دارد که افزایش ظرفیت تسهیلات فوق در دستور کار ویژه این معاونت قرار دارد.

انتهای پیام/ ش.م 2060

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید