نشست مشترک معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد

24 فروردين 1401
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نشست مشترک این معاونت با مدیریت آمار و فناوری دانشگاه به منظور رفع مشکلات HIS بیمارستان ها و اتصال مرکز پزشکی هسته ای و مرکز ناباروری امید خلیج فارس به سامانه سپاس برگزار شد.

در این نشست مقرر شد اقدامات لازم برای پوشش بیمه ای و بهره مندی از بسته های حمایتی  برای بیماران  مرکز پزشکی هسته ای و مرکز ناباروری امید خلیج فارس صورت پذیرد.

همچنین موضوع برنامه نوبت دهی بیمارستان های دانشگاهی و ساماندهی به آنها نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یکی دیگر از موارد این نشست برنامه پزشکی از راه دور با اولویت رادیولوژی از راه دور بود که مقرر شد با استفاده از سیستم پکس خدمت به شهروندان ارائه شود.

انتهای پیام/ ش.م 2060

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید